Cebulak Burger od Górali

Przygotowanie

30 min

Podanie

1 porcja

Tradycyjny burger wołowy ze smażonym oscypkiem i sosem z żurawiną, dopełniony grillowanym boczkiem, pieczarkami i aromatyczną bułką

Przygotowanie

30 min

Podanie

1 porcja

Tradycyjny burger wołowy ze smażonym oscypkiem i sosem z żurawiną, dopełniony grillowanym boczkiem, pieczarkami i aromatyczną bułką

Składniki

  • 1 Bułka CEBULAK BURGER Schulstad
  • 1  Burger wołowy
  • Sól, pieprz czarny – do smaku
  • 3 plastry oscypka
  • 3 plastry bekonu
  • 3  pieczarki (duże)
  • 1 liść sałaty strzępiastej
  • 1 łyżka majonez
  • 2 łyżki konfitury z żurawiny

Instrukcja

Czas pieczenia

30 min