Składniki 10 bułek np. Brioche-Style Burger Bun Sos pomidorowy Chrzan Wódka (opcjonalnie) Sos Worcestershire Czosnek Sól pieprz Mielona wołowina sezonowana na sucho Ser Cheddar Ogórki konserwowe Zielone oliwki Sos tabasco Czarny pieprz Micro greens (dużo – żeby wyglądać jak boisko do piłki nożnej) Instrukcja Czas pieczenia 30 min Sos: Wymieszaj sos pomidorowy i chrzan w małej misce, mieszając trzepaczką. Aby uzyskać dodatkowy smak umami, dodaj 1 - 2 łyżeczki wódki do sosu (opcjonalnie). Paszteciki z wołowiny: Do miski włożyć wołowinę, sos Worcestershire, proszek czosnkowy, sól i pieprz i delikatnie wymieszać rękami. Formować w paszteciki. Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Użyj sprayu do gotowania, aby przykryć patelnię i smaż paszteciki 2-3 minuty z każdej strony. Spód posmarować sosem, dodać wołowinę, ser, pikle i inne składniki. Przykryj zieleniną i górną bułką.