Fully Baked Apple Crown_Original PNG
Numer produktu 6095

Korona Jabłkowa

105 g

Lekkie, kruche ciasto francuskie wypełnione subtelnie kwaśnym nadzieniem jabłkowym. Do kartonu dodany jest lukier do dekoracji.

Skontaktuj się z nami

Składniki

Mąka PSZENNA, margaryna (olej palmowy, rzepakowy i kokosowy), woda, emulgator (E471), sól, regulator kwasowości (E330), naturalna substancja aromatyzująca i naturalny aromat (witamina A), nadzienie jabłkowe 22%(jabłka 13%, cukier, woda, glukoza, syrop, skrobia modyfikowana, koncentrat soku z cytryny), woda, cukier, JAJO pasteryzowane, drożdże, gluten PSZENNY, glazura cukrowa, (woda, substancja glazurująca (E330)), skrobia z tapioki i PSZENICY, pasta MIGDAŁOWA (MIGDAŁY, cukier, woda), stabilizator (E417), sól, mąka PSZENNA słodowa, naturalny aromat, środek do przetwarzania mąki (E300, alfa-amylaza, ksylanaza, transglutaminaza).LUKIER: cukier, woda, wysuszony syrop glukozowy.

Alergeny

Zawiera alergeny
  • Jaja
  • Zboża zawierające gluten
  • Migdały
  • Pszenica
Może zawierać alergeny
  • Orzechy laskowe
  • Orzechy pekan
  • Nasiona sezamu

Przygotowanie

Przechowywać w temperaturze -18°C lub mniej. Po rozmrożeniu nie zamrażaj ponownie.

Bezpośrednio z zamrażarki włóż do rozgrzanego do 190°C piekarnika. Piecz przez 18 minut. Piece różnią się od siebie więc dostosuj temperaturę a nie czas. Odstaw do wystygnięcia na 15 minut zanim zaczniesz dekorować. Wypieczone ciastka nadają się do spoży

Kraj pochodzenia Denmark
Producent Dania
Trwałość (dni) 456
GTIN 05701536264885

Wartości odżywcze

dla 100 g
Energia, kJ 376 kcal
Energia, kcal 1570 kJ
Tłuszcz 22 g
Tłuszcz w tym kwasy nasycone 9.0 g
Węglowodany 39 g
Węglowodany w tym cukier 18 g
Błonnik 1.2 g
Białko 4.9 g
Sól 0.25 g
1811_crop_LR
Idealne na
Śniadanie Pomiędzy posiłkami Słodka przekąska