Hot dog francuski ze smażoną cebulką
60 g
Hot dog francuski ze smażoną cebulką. Klasycznym uzupełnieniem tradycyjnego smaku dań fast foodowych. Do pszennej bagietki hot-dogowej dodaliśmy ZŁOCISTĄ, SMAŻONĄ CEBULKĘ. Zawartość cebulki to aż 11%. Po zgrillowaniu kompozycja nabiera wyjątkowego wyrazistego smaku i aromatu. Dodatkowo skórka bagietki jest bardziej chrupka. Bagietka idealna do przygotowania oryginalnego hot doga w stylu francuskim. Z wydrążonym otworem na ulubione dodatki - parówkę, kiełbaskę i sos. Bez dodatku środków konserwujących.
Składniki
mąka PSZENNA, woda, (11%) smażona cebula (cebula, tłuszcz roślinny (olej rzepakowy, całkowicie utwardzony olej rzepakowy), mąka PSZENNA, sól), drożdże, sól, mąka słodowa PSZENNA, gluten PSZENNY, emulgator: E 472e, cukier, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy.Alergeny
Zawiera alergeny
- Zboża zawierające gluten
- Pszenica
Może zawierać alergeny
- Zboża zawierające gluten
- Nasiona sezamu
- Soja
Przygotowanie
Przechowywać w temperaturze ≤ -18 ᵒC
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze ≤ -18 ᵒC. Należy rozmrażać jedno nieotwarte opakowanie w temperaturze 18 - 30 ᵒC przez 12 - 18 godzin. Kondensat wewnątrz opakowania musi być całkowicie zaabsorbowany przez produkt przed otwarciem. Trwałość po rozmrożeniu 48 h w zamkniętym opakowaniu w temperaturze poniżej 25 °C. Rozmrożonego produktu nie zamrażać ponownie. Bułki należy grillować 60 sekund w temperaturze 230 °C. Inne wyposażenie wymaga indywidualnej regulacji czasu i temperatury wypieku
Kraj pochodzenia | Poland |
---|---|
Producent | Polska |
Trwałość (dni) | 365 |
Wartości odżywcze
dla 100 g | |
---|---|
Energia, kJ | 294 kcal |
Energia, kcal | 1243 kJ |
Tłuszcz | 6.17 g |
Tłuszcz w tym kwasy nasycone | 2.33 g |
Węglowodany | 49.68 g |
Węglowodany w tym cukier | 5.21 g |
Błonnik | 1.52 g |
Białko | 9.3 g |
Sól | 1.04 g |