Składniki
Mąka PSZENNA, woda, zakwas PSZENNY (6 %) (mąka PSZENNA, woda, kultura starterowa), drożdże, ocet spirytusowy, sól, cukier, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy. Powierzchnia bułek spryskana etanolem podczas pakowania.Alergeny
Zawiera alergeny
- Pszenica
Może zawierać alergeny
- Nasiona sezamu
- Soja
Przygotowanie
Bake 3 min at 200 °C or grill 1 min at 230 °C. Podpiecz przez 3 min w temp. 200C lub grilluj przez 1 min w 230 C
Kraj pochodzenia | Poland |
---|---|
Trwałość (dni) | 40 |
Wartości odżywcze
dla 100 g | |
---|---|
Energia, kJ | 251 kcal |
Energia, kcal | 1064 kJ |
Tłuszcz | 1.3 g |
Tłuszcz w tym kwasy nasycone | 0.3 g |
Węglowodany | 49 g |
Węglowodany w tym cukier | 1.7 g |
Błonnik | 3.6 g |
Białko | 9.1 g |
Sól | 0.95 g |

Idealne na
Kolacja
Pomiędzy posiłkami
Lunch