21830000 Marzipan Croissant_mood
Numer produktu 21830000

CROISSANT MIGDAŁOWY

Nasi piekarze z pasją wypiekają do 300 milionów croissantów rocznie, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem, aby dostarczyć Ci prawdziwą francuską doskonałość. Oryginalne francuskie croissanty to produkty, w których mistrzostwo i zdolności piekarza wyczuwa się od pierwszego kęsa. Croissant Migdałowy to pyszny wypiek, który zachwyci każdego miłośnika słodkości. Nasz croissant jest wypełniony po brzegi nadzieniem z masy migdałowej i dodatkowo ozdobiony wiórkami migdałowymi, co sprawia, że każdy kęs to prawdziwa uczta dla zmysłów. Sekret tkwi w cieście - nasze croissanty są wykonane z 16 warstw ciasta oraz masła, połączonych i rozwałkowanych idealnie do 4 mm grubości. Te najdrobniejsze szczegóły wpływają na idealną objętość, strukturę, smak i aromat croissantów. Wyjątkowa tekstura - lekkie, otwarte i listkowane w środku, delikatnie chrupiące na zewnątrz. Każdy croissant to prawdziwa uczta dla zmysłów. Najwyższa jakość składników - croissanty są szczególnie wrażliwe na najmniejsze zmiany jakości, dlatego do ich produkcji wybieramy najlepsze surowce. Na przykład masło z zimowej produkcji mleka, które zachowuje stałe parametry, co zapewnia jednolitą strukturę ciasta. Gotowe do wypieku - nasze ciastka są wygarowane, głęboko mrożone i gotowe do wypieku, co sprawia, że możesz cieszyć się ich świeżością w każdej chwili.

Skontaktuj się z nami

Składniki

CIASTO: Mąka PSZENNA, woda, olej roślinny jadalny, drożdże, cukier, masło, sól, gluten PSZENNY, naturalny aromat, emulgator: E471, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzym, regulator kwasowości: E330, barwnik E160a (i), JAJKO. NADZIENIE: cukier, MIGDAŁY (6,5%), albuminy, syrop fruktozowy, środek pochłaniający wilgoć: E1103. DEKORACJA: MIGDAŁY (5,3%).

Alergeny

Zawiera alergeny
  • Migdały
  • Orzechy
  • Mleko
  • Jaja
  • Zboża zawierające gluten
  • Pszenica
Może zawierać alergeny
  • Orzechy laskowe

Przygotowanie

W temperaturze -18°C. Produkt po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.

Wprost z zamrażalnika włożyć do pieca wstępnie nagrzanego do temp. 170-190°C (piec konwekcyjny). Piec przez 21 minut. Piece różnią się od siebie, dlatego należy regulować czas pieczenia, a nie temperaturę. Dobre wyniki można uzyskać rozmrażając wyrób prze

Kraj pochodzenia Belgium
Producent Belgia
Trwałość (dni) 360
GTIN 05413056019585

Wartości odżywcze

dla 100 g
Energia, kJ 346 kcal
Energia, kcal 1450 kJ
Tłuszcz 17 g
Tłuszcz w tym kwasy nasycone 8.1 g
Węglowodany 39 g
Węglowodany w tym cukier 13 g
Błonnik 2.2 g
Białko 7.0 g
Sól 0.81 g
21830000
Idealne na
Śniadanie For-the-coffee Pomiędzy posiłkami Snack Słodka przekąska