21830000 Marzipan Croissant_mood
Numer produktu 21830000

Croissant Migdałowy

Pyszny croissant wypełniony po brzegi nadzieniem z masy migdałowej, dodatkowo ozdobiony wiórkami migdałowymi. Sekret jego fantastycznego smaku, koloru, struktury i zapachu ukryty jest w tradycyjnym cieście francuskim. To 16-warstw ciasta i tłuszczu, idealnie połączonych i rozwałkowanych do 4 mm grubości. Te najdrobniesze szczegóły wpływają na jakość croissanta, który jest lekki, otwarty i listkowany w środku oraz delikatnie chrupiący na zewnątrz. Produkt wygarowany, głęboko mrożony, gotowy do wypieku.

Skontaktuj się z nami

Składniki

CIASTO: Mąka PSZENNA, woda, olej roślinny jadalny, drożdże, cukier, masło, sól, gluten PSZENNY, naturalny aromat, emulgator: E471, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzym, regulator kwasowości: E330, barwnik E160a (i), JAJKO. NADZIENIE: cukier, MIGDAŁY (6,5%), albuminy, syrop fruktozowy, środek pochłaniający wilgoć: E1103. DEKORACJA: MIGDAŁY (5,3%).

Alergeny

Zawiera alergeny
  • Migdały
  • Orzechy
  • Mleko
  • Jaja
  • Zboża zawierające gluten
  • Pszenica
Może zawierać alergeny
  • Orzechy laskowe

Przygotowanie

W temperaturze -18°C. Produkt po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.

Wprost z zamrażalnika włożyć do pieca wstępnie nagrzanego do temp. 170-190°C (piec konwekcyjny). Piec przez 21 minut. Piece różnią się od siebie, dlatego należy regulować czas pieczenia, a nie temperaturę. Dobre wyniki można uzyskać rozmrażając wyrób prze

Kraj pochodzenia Belgium
Producent Belgia
Trwałość (dni) 360
GTIN 05413056019585

Wartości odżywcze

dla 100 g
Energia, kJ 346 kcal
Energia, kcal 1450 kJ
Tłuszcz 17 g
Tłuszcz w tym kwasy nasycone 8.1 g
Węglowodany 39 g
Węglowodany w tym cukier 13 g
Błonnik 2.2 g
Białko 7.0 g
Sól 0.81 g
21830000
Idealne na
Śniadanie For-the-coffee Snack Słodka przekąska