Numer produktu 21825000
Croissant Czekoladowy
95 g
Croissant z nadzieniem czekoladowym. Łagodny, czekoladowy krem wypełniający całe wnętrze croissanta maślanego ozdobionego dodatkowo wiórkami czekoladowymi.
Składniki
Ciasto: mąka PSZENNA, woda, olej roślinny jadalny, drożdże, cukier, masło, sól, gluten PSZENNY,środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzym, naturalny aromat, emulgator: E471, regulator kwasowości: E300, barwnik: E160a (i), JAJO.Nadzienie: cukier, tłuszcz roślinny, orzechy laskowe (3,2%), KAKAO w proszku, odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator: E322, migdały, naturalny aromat waniliowy.Dekoracja: czekolada (masy kakaowej: 35% minimum) (5,3%(cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: E322).Alergeny
Zawiera alergeny
- Orzechy
- Mleko
- Soja
- Jaja
- Zboża zawierające gluten
- Pszenica
- Orzechy laskowe
Może zawierać alergeny
- Migdały
Przygotowanie
Wprost z zamrażalnika włożyć do pieca wstępnie nagrzanego do temp. 170 – 190ºC (piec konwekcyjny). Piec przez 21 minut. Piece różnią się od siebie, dlatego należy regulować czas pieczenia, a nie temperaturę. Przed podaniem wypiek powinien ostygnąć. Dobre wyniki można uzyskać rozmrażając wyrób przed pieczeniem przez około 15 minut
Wprost z zamrażalnika włożyć do pieca wstępnie nagrzanego do temp. 170 – 190ºC (piec konwekcyjny). Piec przez 21 minut. Piece różnią się od siebie, dlatego należy regulować czas pieczenia, a nie temperaturę. Przed podaniem wypiek powinien ostygnąć. Dobre
Kraj pochodzenia | Belgium |
---|---|
Producent | Belgia |
Trwałość (dni) | 360 |
GTIN | 05413056023827 |
Dystrybutorzy
Iglotex | 23551 |
---|
Wartości odżywcze
dla 100 g | |
---|---|
Energia, kJ | 375 kcal |
Energia, kcal | 1569 kJ |
Tłuszcz | 20 g |
Tłuszcz w tym kwasy nasycone | 10 g |
Węglowodany | 41 g |
Węglowodany w tym cukier | 16 g |
Błonnik | 2.0 g |
Białko | 5.9 g |
Sól | 0.78 g |
Idealne na
Śniadanie
Pomiędzy posiłkami
Słodka przekąska